Oscarsgalan

Kikar på Oscarsgalan nu. Eller ja, det är röda mattan förtillfället! Vilket innebär en hel del ögongodis i form av snygga män och vackra kvinnor i ännu vackrare klänningar! =)
Återkommer med mina favoritklänningar och ilska över juryns kassa val!

forgive me father for I have sinned.

Snabb uppdatering, de senaste veckorna har jag börjat en ny termin, har börjat med en dramatikkurs som ingår i Litteraturvetenskap I. Den är mycket intressant och jag gillar verkligen min studiegrupp. Alla är trevliga och ambitiösa på en lagomt avslappnad nivå! I helgen var jag i Stockholm och såg på Robert Gustafsson, det var roligare än jag trodde faktiskt. När han imiterade Peps Persson dog jag lite. Jag gjorde även ett besök på sf-bokhandeln där jag inhandlade ett par fina Darth Vader hörlurar!
Rubriken syftar på att jag har fuskat med dieten... Det går inte så bra..När min kompis Frida fyllde 20 den 14 Januari, grattis igen!;),  så var det fest helgen efter, det gick det rakt åt fanders, alkohol och godis, och godis och godis. Helgen efter blev det mer alkohol, och lite cola. I helgen åt jag en hel påse nappar. Plus några fler snesteg.. Usch. Nej nu måste jag skärpa mig. Jag var och gjorde en bia mätning här i veckan på mitt gym. Har två kilo för mycket kroppsfett och 4 kilo för lite muskler för att det ska vara "bra". Nu ligger mitt BMI på 22.9 så jag är verkligen inte överviktig. Men det där med musklerna irriterar mig. Jag har ju tränat bra de senaste veckorna så. Men självklart, en månad av bra träning ger ju inte så mycket muskler. Men det är bara att kämpa på! Tyvärr känner jag av halsen, därför får jag koncentrera mig på att ära nyttigt. Jag vill ju kunna beställa roligare saker ju!....
Annars går livet frammåt, längtar tills den 16 februari, då får jag se Rammstein!¨
Peace.

RSS 2.0